Főoldal
Tisztújítás a FEDMÁ-nál
2017-06-14 00:00:00

A két elnöki mandátumból egy maradt Dr. Sachiko Scheuingnál, Diana Janssent pedig Chis Combemale váltotta a poszton. További új elnökségi tagokat is megválasztottak.

Az európai direkt és adatvezérelt marketing szövetség, a FEDMA (Federation of European Direct and Interactive Marketing) múlt heti éves közgyűlése a szokásos megosztott elnöki pozícióba újraválasztotta Dr. Sachiko Scheuingot, az Acxiom munkatársát, Diana Janssen, a holland direkt marketing szövetség igazgatója helyett pedig Chris Combermale-t, a brit direkt marketing szövetség vezetőjét szavazta a másik székbe.

A szervezet számára a következő időszak jelentős kihívásokat támaszt, hiszen az új, általános uniós adatvédelmi rendelet, a GDPR bevezetése mellett küszöbön áll az ePrivacy szabályozás elfogadása, valamint minél zökkenőmentesebbé szükséges tenni a Brexit miatt a partnerségi közelségéből nyilván veszítő Egyesült Királyság kapcsolatainak fenntartását a tagállamokkal.

Chis Combermale nyilatkozata szerint: „A kiterjesztett intelligencia és a gépi tanulás korában a piac szereplői számára rendelkezésre álló technikai eszköztár gazdagabb minden korábbinál. De ez a nagy potenciál nagy felelősséggel is jár, így együtt kell meghatároznunk az ennek megfelelő mindennapi működés etikai kereteit. Piaci szereplőkként már nemcsak a rövidtávú eladásokért és a hosszú távú márkahűségért vagyunk felelősek, hanem a technológiáért is, amely a következő ipari forradalom hajtóereje. Ebben az új környezetben a cégek már nem csak saját magukért, hanem a társadalomért is felelősek.”

A közgyűlés új elnökségi tagokat is választott, ők a következők: Axel Tandberg (Tandberg&Partners AB), Fabrizio Vigo (Consoldata S.p.A / DMA Italia), Ivan Vandermeersch (bdma), Joachim Fauth (Reader’s Digest Verlag), Marion Thomas (Deutsche Post), Martin Nitsche (Solveta GmbH / DDV).

További információ:
https://www.fedma.org/2017/06/fedma-announces-appointment-new-leadership-team/

Lugosi Boglárka, főtitkár

Direkt és Interaktív Marketing Szövetség
+36 30 588 1344 | info@dimsz.hu


Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren