Főoldal
Direktkommunikáció és esettanulmányok a kkv szektorban
2015-10-15 15:46:11

Esemény
megnevezése
Direktkommunikáció és esettanulmányok a kkv szektorban
Időpont 2015-10-28 -
Helyszín Székesfehérvár, Gazdaság Háza

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség a Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamarával október 28-án KKV Roadshow-t szervez a helyi kis- és középvállalkozások számára Székesfehérváron. A résztvevők megismerkedhetnek a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokkal, valamint a jogi szabályozás és pályázati lehetőségek területeivel. A DIMSZ KKV Roadshow eseménysorozata 2014-ben indult Szegeden, majd Pécsett folytatódott a helyi kamarákkal együttműködésben.

A tematika kifejezetten a kis- és középvállalatok számára hasznos tudnivalókat tartalmazza; az adatbázis, az email marketing és az ügyfélszolgálatok fontossága mellett a tartalommarketing, a jogi szabályozás és pályázati lehetőségek területeire nyújtanak betekintést a szervezők.

„A Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamarával kialakított együttműködés lehetővé teszi a helyi KKV-k számára, hogy megismerhessék a legújabb direkt és interaktív marketing megoldásokat. A szövetség gyakorló szakemberek közreműködésével indított képzési programjának célja, hogy az alacsony költségszintnek köszönhetően a kis- és középvállalatok számára is már elérhető direktkommunikációs eszközök használata minél nagyobb hozzáértéssel párosuljon” – emelte ki Huszics György, a DIMSZ elnöke.

A marketing témájú előadások mellett a legújabb pályázati lehetőségeket mutatja be a szövetség, a 2015-2020 közötti időszakban ugyanis számos új pályázati lehetőség indul hazai, társfinanszírozott és közvetlen brüsszeli pályázatok mellett, melyek egy teljesen új ajtót nyithatnak a vállalkozások számára.

Hasonlóan kiemelt téma az adatvédelmi szabályozás, hiszen 2015 év végén várhatóan egységes adatvédelmi rendelet kerül elfogadásra az EU-ban, amely felváltaná a jelenlegi magyar adatvédelmi törvényt is. Az új szabályozás egyik célja, hogy egyszerűbb, átláthatóbb előírások bevezetésével csökkentse a KKV-k adatvédelemmel kapcsolatos költségeit és adminisztrációs terheit, valamint megkönnyítse az országhatáron kívüli terjeszkedésüket. Míg a jelenlegi szabályozás egységesen vonatkozik minden cégre, mérettől függetlenül, a rendelet számos adatvédelmi kötelezettséggel kapcsolatban könnyítést ad a KKV-k számára.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mely az alábbi oldalról elérhető:www.fmkik.hu
 
Előadók: Dr. Keszey Gábor (Dr. Hatházi Vera Ügyvédi Iroda, a DIMSZ jogi partnere) Dr. Domokos Márton (CMS Ügyvédi Iroda), Sipos Zoltán (Kreatív Kontroll Kft), Bedi Viktor (123 RF Hungary), Illyés Márton (Origo), Krasser Tamás (Visionline Kft.), Tasi Barbara (ProjectMine Kft)

Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren