Főoldal
4 Life Direct

Tevékenységi kör

  • contact center
  • direkt marketing
  • telesales

Képviselők: Bruce Howard (ügyvezető), Csóka Melinda (marketing specialista)


Telefon: +36 1 696 1370
Fax: - - -
E-mail: info@4lifedirect.hu
Város: Budapest
Irányítószám: 1094
Utca, házszám: Tűzoltó u. 57.
Honlap: www.4lifedirect.hu


Bemutatkozás

A 4Life Direct Kft. 2012-ben került bejegyzésre Magyarországon, budapesti székhellyel, tényleges tevékenységet 2013 elején kezde meg. Tevékenységét a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete tudomásával és felügyeletével végzi.  A magyar cég egy nagy európai csoport, a 4Life Direct International tagja, amely egyszerű, mindenki számára könnyen érthető és megfizethető életbiztosításokat kínál az európai piacon közvetlen értékesítési stratégia által.

A vállalat üzleti modellje 25 év szakmai tapasztalatára épül, melynek gyökerei az 1980-as évekre, Dél-Afrikába nyúlnak vissza, ahol elsőként kínáltak életbiztosítási termékeket az idősebb korosztály számára. A rákövetkező két évtizedben, ezt az üzleti modellt sikeresen bevezették az USA-ban és Ausztráliában egyaránt. A 4Life Direct International 2009-ben kiterjesztette működését Európára is, ahol jelenleg Lengyelországban, az Egyesült Királyságban és 2012 óta Magyarországon is működtet önálló irodákat, a termékek és szolgáltatások iránti nagy érdeklődésre való tekintettel. Az elmúlt 6 évben több mint félmillióan keresték fel az irodákat biztosítási igényeikkel. A cégcsoport hosszú távú tervei között szerepel a további terjeszkedés Közép-Európa szerte.

A magyar vállalat 90 millió forintos befektetéssel jött létre és további beruházásokat terveznek az év végéig.
Függő biztosítás közvetítőként a vállalat maga választja ki azokat a biztosítókat, akiken keresztül az ügyfeleiket biztosítani szeretnék. A Red Sands Biztosítási Csoport magától értetődő választás volt. A Red Sands egy független európai biztosítási csoport része, amely széles választékban kínál élet és nem-élet biztosításokat és szolgáltatásokat az európai piac minden ágazatában. A Red Sands Gibraltáron van bejegyezve és közvetlenül vállal kockázatot az Európai Gazdasági Térségben, Magyarországon a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeleténél is nyilvántartják, megfelel az összes magyar biztosítási irányelvnek. 
 
A 4LifeDirect-et a világ legjobb telefonos ügyfélszolgálatának választották meg, két arany érmet kapott a „Legjobb Értékesítési Kampány” és a „Legjobb Értékesítési Eredmény” kategóriában 2012-ben. Továbbá 2013-ban elnyerte Európa legjobb telefonos ügyfélszolgálata díját, „Legjobb Értékesítési Kampány” kategóriában.

Vissza a tagokhoz >>

 

Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren