Főoldal
Vogel Ügyvédi Iroda

Tevékenységi kör

  • jogi képviselet

Képviselők: Thurzóné dr. Vogel Barbara (LL.M, ügyvéd, gazdasági büntetőjogi szakjogász)


Telefon: 061 202-1133
Fax: 061 202-1133
E-mail: dr.vogel@thurzo.hu
Város: Budapest
Irányítószám: 1022
Utca, házszám: Csopaki utca 13. I/5.
Honlap: www.ugyved.thurzo.hu


Bemutatkozás

A Vogel Ügyvédi Iroda széleskörű jogi szolgáltatást nyújt, és egyaránt rendelkezésre áll mind magánszemélyek, mind üzleti vállalkozások részére. Irodánk rugalmasan igazodik szolgáltatásaival az ügyfelek egyedi igényeihez, speciális elvárásaihoz. Munkánk során ügyfeleink céljainak elérése érdekében ha szükséges, egyedi megoldásokat dolgozunk ki.

Irodánk a tevékenységét hazai és nemzetközi ügyekben, a polgári és a büntetőjog területén egyaránt folytatja. Praxisunk kiterjed az eseti jogi tanácsadástól az állandó átalánydíjas megbízásokig, valamint a peres képviseletekre is.

Célunk, hogy ügyfeleinkkel kölcsönös bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködést tudjunk kialakítani, melynek alapja a magas színvonalú, realitásokhoz igazodó jogi munka a jogszabályok adta kereteken belül.

Szakértőkkel történő együttműködés útján könyvelési, földmérési, építészeti, ingatlan-értékesítési ügyintézésben, szakértésben is ügyfeleink segítségére tudunk lenni.

Jogi tanácsadásra telefonon vagy email-ben történő előzetes időpont-egyeztetést követően, személyes konzultáció keretében van lehetőség.


Vissza a tagokhoz >>
Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren