Főoldal
Zárdai Ügyvédi Iroda

Tevékenységi kör

  • jogi képviselet

Képviselők: Dr. Zárdai Zoltán


Telefon: + 36 1 375 2547, + 36 1 430 1683
Fax: + 36 1 430 1783
E-mail: zoltan.zardai@zardai.hu
Város: Budapest
Irányítószám: 1036
Utca, házszám: Lajos u. 74-76.
Honlap: -


Bemutatkozás

Jogi diplomát külföldi tanulmányok (Faculty of Law, University of Gent) után az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi karán szerzett 1995-ben.

Az adatvédelemmel és direkt marketinggel 1995-től foglalkozik és részt vett a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény megalkotását megelőző lobbi tevékenység háttérmunkáiban. 1995-től biztosítja a jogszerű működési hátteret az áruküldő műfaj piacvezető klasszikusának és számos más áruküldő, telemarketing, illetve reklámcégnek. E körben több alkalommal képviselte sikeresen ügyfeleit adatvédelmi, fogyasztóvédelmi és versenyjogi ügyekben. 1998-től már ügyvédként a korábbi tevékenységek mellett számos olyan munkajogi ügyben nyújtott tanácsot, látott el peres képviseletet, melyekben személyiségi jogi, adatvédelmi kérdések merültek fel.

2001-2004 között dr. Majtényi Lászlóval és dr. Jóri Andrással együtt tagja a Réti Szegheő és Társa Ügyvédi Iroda adatvédelmi csoportjának. A Magyar Munkajogi Társaság tagja 2004-től. 2005-től saját ügyvédi irodában képviseli áruküldő ügyfeleit és több más nemzetközi céget (gépjármű importőr, távközlési, logisztikai szektor), adatvédelmi és munkajogi publikációk szerzője és e körben több előadást tartott önállóan és más neves előadókkal együtt.
A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvényjavaslat közvetlen üzletszerzési tevékenységet teljesen korlátozó szabályainak enyhítését célzó sikeres lobbi tevékenység jogász csapatának vezetője.


Vissza a tagokhoz >>
Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren