Főoldal
Otto Central Europe Kft.

Tevékenységi kör

  • áruküldő kereskedelem

Képviselők: Erdiczky Mariann, Németh István (ügyvezető igazgatók)


Telefon: (06-1) 436 36 36
Fax: (06-1) 436 36 30
E-mail: info@otto.hu
Város: Budapest
Irányítószám: 1320
Utca, házszám: -
Honlap: www.otto.hu


Bemutatkozás

A hamburgi székhelyű OTTO a világ legnagyobb csomagküldő vállalata, mely több mint 60 éve képviseli a nyugat-európai divatot az egész világon Amerikától - Japánig. Az OTTO magyar leányvállalatát 1992-ben alapították, egyike azon cégeknek, melyek a magyar közönséget megismertették a csomagküldő kereskedelemmel.

A csomagküldő kereskedelem Magyarországon még nem annyira elfogadott, mint például Nyugat-Európában. 0,5%-os részesedése még mindig nagyon alacsonynak tekinthető. Ennek ellenére az OTTO az évek folyamán több százezer törzsvásárlóval büszkélkedhet. A német technikai háttérrel és nemzetközi szaktudással egy olyan rendszert épített ki, melynek legfontosabb célja a vevők megelégedése, minél jobb és gyorsabb kiszolgálása.

Termékeink
•    Színt viszünk a divatba! Nálunk mindent megtalál, amiben divatosnak és stílusosnak érezheti magát!  
Elsősorban a hölgyeknek kínálunk divatos darabokat, de gondolunk a család többi tagjára is. Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt. Minőségi női, férfi és gyermekruhák, sportruházat, cipők, fehérneműk, fürdőruhák, bőrbarát anyagból készült lakástextilek széles palettájával várunk webáruházunkban!
Több mint 35 000 termék, közkedvelt divat és világmárkák: Adidas, Nike, Puma, Kangaroos, Mustang, Reebok, Tom Tailor, Buffalo, Bruno Banani, Rieker, Tamaris… és sokan mások!
•    Az OTTO házhoz viszi a divatot, nem kell a vásárlónak az üzletet járni, kényelmesen otthonról rendelhet. A megrendelt termékeket 10-15 napon belül otthonába szállítjuk.
Az OTTO célja, hogy a vásárlók jó minőségű, kifogástalan árukhoz jussanak. Ha a kézhez kapott termék valamilyen okból mégsem felel meg, ilyen esetekben az OTTO teljes körű csere- és visszavásárlási garanciát biztosít.Vissza a tagokhoz >>
Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren