Főoldal
Préda Ügyvédi Iroda

Tevékenységi kör

  • jogi képviselet

Képviselők: Dr. Préda Katalin


Telefon: +36 1 411 0275
Fax: +36 1 411 0276
E-mail: office@preda.hu
Város: Budapest
Irányítószám: 1052
Utca, házszám: Váci utca 16/A
Honlap: www.preda.hu


Bemutatkozás

Dr. Préda Katalin 1997-ben cum laude végzett a Janus Pannonius Tudományegyetem Állam–és Jogtudományi Karán, Pécsen. Ezt követően ügyvédjelölt, 2000-től ügyvéd, 2005-től a Marosi, Préda és Társa Ügyvédi Iroda tagja és irodavezetője. A Préda Ügyvédi Iroda megalapítására 2016-ban 15 év ügyvédi és 10 év irodavezetői menedzsment tapasztalatának ötvözésével került sor. 2000-től intenzíven foglalkozik az internet jogi szabályozásának és az internetes jogügyleteknek illetve jogsértéseknek a problémáival, az elektronikus kereskedelmi ügyletekkel. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik az adatvédelmi jog területén, ezen belül is elsősorban az internetes adatvédelem és a munkajogi adatvédelmi kérdések foglalkoztatják.

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa mellett szervezett Választottbíróság és a Pénz-és Tőkepiaci Állandó Választottbíróság aktív bírája. Több nemzetközi jogi szervezet tagja és vezetőségi tagja, kiterjedt európai szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezik.

Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren