Főoldal
Golden Dove
2013-06-20 12:39:21

A Golden Dove versenyt első alkalommal 2005-ben szervezték meg a szövetség 10 éves fennállásának évfordulójára, célja pedig az volt, hogy sikeres direkt marketing kampányokat mutasson be és díjazza a legjobb alkotásokat. 2012-ben a verseny kommunikációjával Arany LolliPOP díjat nyert a Café Communications.

A 2013-as Golden Dove versenyre a hazai kampányok mellett nemzetközi nevezéseket is várnak, minden olyan kampány nevezhető az alábbi kategóriákban, melyek a 2012.01.01. és a 2013.06.15. közötti időszakban valósultak meg:

Leginnovatívabb kampány
Legkreatívabb kampány
Leghatékonyabb kampány
Legjobb Direct mail
Legjobb integrált kampány
Best Mobile Solution

A versenytől a szervezők azt várják, hogy felvonultassa a direkt kommunikációs szakma teljes eszközparkjának kiemelkedő megoldásait az offline és az online eszközökön keresztül a komplex integrált kampányokig. Minden olyan kampány nevezhető, amely a direktkommunikáció kritériumainak megfelel; vagyis interaktív, mérhető és személyesen szólítja meg a fogyasztót.

További információ a versenyről: www.goldendove.hu

Vissza a versenyekhez>> 

replica orologi replica watches


Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren