Főoldal
Táncsics András - elnökségi tag/Magyar Posta Zrt. termékmenedzsment igazgató

Táncsics András több mint 10 éve dolgozik a kereskedelmi banki és logisztikai szektorban. Jelenlegi pozíciójában a Magyar Posta Zrt. termékfejlesztési és elektronikus postai szolgáltatások területét vezeti. Korábban számos pozíciót töltött be több banknál, elsősorban az értékesítés, a termékfejlesztés, az üzleti elemzés, és az értékesítés támogatás területén, nagyvállalati és retail területeken egyaránt. Szakterületei közé tartozik még a stratégiai tervezés, a sales kontrolling, a CRM, valamint az ALM management.

Releváns projekttapasztalatok: üzleti stratégiák kialakítása, banki portfóliók adásvétele, adattárház és adatpiac projektek, MIS rendszerek fejlesztése, banki szegmentációs projektek, BPO projektek, sales efficiency projektek, új termékek bevezetésére irányuló projektek, új folyamat- és eljárásrendi projektek, lean managament projektek.
Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren