Főoldal
Viniczai András - elnökségi tag/Café Communications innovációs igazgató

Gyermekkora óta folyamatosan írt és publikált, a rendszerváltás időszakában a Fejér Megyei Hírlap és a Fehérvári Hét városi hetilap újságírójaként dolgozott. IWC Aquatimer Replica 1992 nyarán a McCann-Erickson Budapest copywriter munkatársa lett, majd 1994-ben jelentős szerepet vállalt a McCann direkt marketingre szakosodott leányvállalata a McCann Communications (később MRM Budapest) létrehozásában és működtetésében, melynek az ezredfordulóig kreatív igazgatója és társ-ügyvezetője volt. Ezt követően saját kommunikációs tanácsadó vállalatot alapított, amely 2001 végén csatlakozott a Café Csoporthoz.
A Café Contact, majd később Café Connection kapcsolati marketing ügynökséget 12 éven át vezette, közben részt vett a Café Design és a Café Interactive megalapításában. 2013 végén öt Café-tagvállalat – köztük a Café Connection – összeolvadásával létrejött a Café Next, amely a  korábbinál még szorosabb együttműködésben kínálja a reklámügynökségi, az online és a kapcsolati marketing szolgáltatásokat. IWC Ingenieur Replica Viniczai András 2014-től a Café Communications innovációs igazgatójaként termékfejlesztésekkel és az új területek csoportszintű  integrációjával foglalkozik.
Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren