Főoldal
123RF Hungary

Tevékenységi kör

  • adatbázis építés
  • fotószolgáltatás
  • fotóügynökségi tevékenység
  • tartalomfejlesztés

Képviselők: Sobel András (ügyvezető, tulajdonos), Hajnal Péter (ügyvezető, tulajdonos), Bedi Viktor (ügyvezető, tulajdonos)


Telefon: 06-30-844-07-61
Fax: -
E-mail: hungary@123rf.com
Város: Budaörs
Irányítószám: 2040
Utca, házszám: Baross köz 14.
Honlap: www.hu.123rf.com


Bemutatkozás

Az SBH Images Kft. 2012-től hivatalos, kizárólagos, magyarországi, 2015-től pedig szerbiai és horvátországi képviselője a 2005 óta működő, nemzetközi piacon elismert 123RF Fotóügynökségnek. Az ügynökség 2014-től magyar nyelvű oldallal és 24 órás ügyfélszolgálattal rendelkezik. Napjainkban közel 40 millió fotó, grafika és mozgókép található az oldalunkon, több mint 100 000 szerzőtől.

Az 123RF.com oldal egy értékesítési csatorna is egyben a fotósok és grafikusok számára, ahol megcsillanthatják tehetségüket, lehetővé téve hogy megismertessék és értékesíthessék műveiket világszerte. Ez egy egyszerű értékesítési együttműködés a szerző és az 123RF között.

Az akár 1 USD-nál is alacsonyabb képáraknak köszönhetően az 123RF.com mindenki számára megfizethetővé teszi a professzionális vizuális tartalmak felhasználását. Emellett az 123RF.com rugalmas és könnyen elérhető megoldásokat nyújt mind az előfizetéses mind pedig a kredites vásárlási lehetőségei segítségével, a felhasználói, egyedi igények függvényében.
 
A fotóügynökségi világból állandó és készséges ügyfélszolgálati rendszerünkkel, személyre szabott ajánlatainkkal és tanácsadási lehetőségünkkel tűnünk ki.
 
Az SBH Images Kft. jelenlegi, fő profilja az 123RF Fotóügynökség magyar, szerb és horvát képviselete, de e mellett tevékenységünk, teljes körű fotószolgáltatással (archívumépítés, fotós kiszervezés, audiovizuális tanácsadás) is kiegészül.


Vissza a tagokhoz >>
Mi várja a tagokat?

Szakmaiság. Érdekképviselet. Értékközösség. Kapcsolati tőke. Hitelesség. Inspiráció.

Arra törekszünk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk a szövetségi core tevékenységek mellett, melyek kimondottan a tagjainkat juttatják különböző előnyökhöz.

Szakmai szótár
acquisition programmes - ügyféltoborzó kampányok

affinity marketing - affinitás marketing

after-sales service - vásárlás utáni szolgáltatás

bound-in inserts - befűzött mellékletek

branding - márkaépítés


Teljes cikkKövessen minket a Facebookon
Kövessen minket a Twitteren